ηχώ

Κέντρο Μουσικής Ψυχοθεραπείας «ηχώ»

  •  Αρχική
  • News
  • Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας στο «ηχώ»(current)

εκδηλώσεις-ευρωπαϊκής-ημέρας-μουσικοθεραπείας

Με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα Μουσικοθεραπείας 2018, το «ηχώ» διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο (απαιτείται όμως δήλωση συμμετοχής μιας και οι θέσεις είναι περιορισμένες):

 

Μουσικοθεραπεία και προωρότητα — Σάββατο 10 Νοεμβριου 11:00–12:30

Χρι­στί­να Καλ­λιώ­δη μου­σι­κο­θε­ρα­πεύ­τρια MANICU

Μια παρου­σί­α­ση-επι­σκό­πη­ση για το πως η μου­σι­κο­θε­ρα­πεία μπο­ρεί να υπο­στη­ρί­ξει το πρό­ω­ρο νεο­γνό και την οικο­γέ­νειά του κατά τη διάρ­κεια της νοση­λεί­ας, τη μετά­βα­ση στο σπί­τι και ενί­ο­τε πριν τον τοκετό.
Δηλώ­στε συμ­με­το­χή πατώ­ντας εδώ.

 

«Θέλω να γίνω μουσικοθεραπευτής» — Σάββατο 10 Νοεμβρίου 13:30–15:00

Χρι­στί­να Καλ­λιώ­δη, μου­σι­κο­θε­ρα­πεύ­τρια ΜΑ, NICU — Χρι­στιά­να Αδα­μο­πού­λου, μου­σι­κο­θε­ρα­πεύ­τρια PhD.

Μια συνά­ντη­ση για όσους ενδια­φέ­ρο­νται να ασχο­λη­θούν με τη μου­σι­κο­θε­ρα­πεία και θέλουν πλη­ρο­φο­ρί­ες για τις απαι­τού­με­νες σπου­δές και το περιε­χό­με­νό τους αλλά και ενη­μέ­ρω­ση για το 5μηνο εκπαι­δευ­τι­κό σεμι­νά­ριο εισα­γω­γής στη Μου­σι­κο­θε­ρα­πεία που διορ­γα­νώ­νει το «ηχώ».
Δηλώ­στε συμ­με­το­χή πατώ­ντας εδώ.

 

Βιωματικό εργαστήριο μουσικοθεραπείας για εγκύους — Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 17:30–19:00

Χρι­στί­να Καλ­λιώ­δη, μου­σι­κο­θε­ρα­πεύ­τρια ΜΑNICU

Μέσα από μια σει­ρά δρα­στη­ριο­τή­των που περι­λαμ­βά­νουν μου­σι­κή ακρό­α­ση, κίνη­ση και μου­σι­κό αυτο­σχε­δια­σμό οι συμ­με­τέ­χο­ντες θα έχουν μια πρώ­τη εμπει­ρία για το πώς η μου­σι­κο­θε­ρα­πεία μπο­ρεί να υπο­στη­ρί­ξει το έμβρυο, την έγκυο, το ζευ­γά­ρι και την οικο­γέ­νεια κατά την περί­ο­δο της εγκυ­μο­σύ­νης και να προ­ε­τοι­μά­σει για τον τοκε­τό. Παράλ­λη­λα θα έχουν την ευκαι­ρία να ανα­στο­χα­στούν πάνω στην δική τους εγκυ­μο­σύ­νη και τις προσ­δο­κί­ες τους για τη γονεϊκότητα.

Μετά το τέλος του εργα­στη­ρί­ου, θα συζη­τή­σου­με για τους τρό­πους που η μου­σι­κο­θε­ρα­πεία μπο­ρεί να βοη­θή­σει στην εγκυ­μο­σύ­νη, τον τοκε­τό και την επι­λό­χειο περί­ο­δο αλλά και τις επι­δρά­σεις της μου­σι­κής στην έγκυο και το έμβρυο.
Δηλώ­στε συμ­με­το­χή πατώ­ντας εδώ.

Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες επι­κοι­νω­νή­στε μαζί μας.

_______
Back to top